Kasvitieteellinen ihonhoito Powered by Science

Ilmainen lähetys Iso-Britanniassa yli 25 € tilauksille

Danni Tabor-Smithin esittämät ihonhoitotunnistukset: Mikä on vegaanien ja pilaantumisen estävän ihonhoito?

Minulla on onni, että olen lähettänyt joitain tuotteita, tiedän, että minusta on vihdoin saatu “influencer status”. Minä… aion vain näyttää ihoni. Joten, tämä on minun ihoni; Minulla on muutama mustapää. Olen onnekas. Isoäiti ja äitini ovat siunannut minua hyvällä iholla. Ainoa ihoni ihmisen suhteen on se, että se kuivuu, etenkin talvella, ja asun Lontoossa, joten tiedän, että jos pesen kasvoni… jos… niin huomaan lian ja olen huomannut sen muuton Lontooseen mustapääni ovat pahempaa.

Olen juuri ollut sellainen henkilö, joka käyttää vauvapyyhettä, vähän yksinkertaista kosteusvoidetta; se on minun rutiini. Se on tehty minusta hyvin, en sano, että ei ole, mutta vanhetessani tajusin, että halusin huolehtia ihostani hiukan paremmin, ja se on ollut kokonaisuuteni, tiedätkö, etiikka siitä lähtien, kun olin noin kääntymässä 30.

Olen työskennellyt tottumuksissani syömisessäni ja kehoni kuvassa, ja itserakkaudessa ja itsehoidossa, mutta yksi niistä asioista, joita en vain ollut saanut pääni ympärilleni, oli ihonhoito. Yritän edelleen ja opin edelleen, enkä sano, että olen saanut sen alas. En ole täällä kuin "olen täydellinen kauneus kasvot", koska en ole, ja olen hyvin uusi hoitaa ihoni.

Joku Instagramissa viesti minulle ja sanoi, olisiko minusta kiinnostusta lahjoittaa joitain vegaanisia kasvotuotteita. Olen ollut vegaani noin kaksi vuotta ympäristöstä ja eettisistä syistä, enemmän ympäristöasioista, ja myös isoyritysten lihateollisuuden malarkey pelottaa minua.

Sanoisin, että olen kasvipohjainen, enemmän kuin mitä sanoisin olevani vegaani, koska minä… en ole täydellinen, ja tiedän silti, en ole vieläkään saanut päätäni tajuamaan mitä tuotteet ovat vegaanisia, mitkä tuotteet eivät ole vegaaneja. Siellä on vain tiettyjä asioita, joihin vie aikaa ja teet askel askeleelta.

Joten kun joku tarjosi minulle vegaanisia tuotteita, olin kuin “joo!”. Tarkoitan, katso, jos joku lähettää minulle ilmaisia ​​juttuja Instagramiin, olen valmis siihen, mutta en puhu siitä, jos en pidä siitä. Joten, jos ihmiset ovat lähettäneet minulle tavaroita ja jos se ei vain ole oma tunnelmani, niin en puhu siitä, koska en aio toimia ihmisille jotain, jonka kanssa en vain värise.

Freya ja Bailey lähettivät minulle tuotteita ja minulla on kyllä, geneettisesti hyvä iho, mutta koska ihoni kuivuu todella talvella, olen käyttänyt heidän lähettämäänsä seerumia ja heidän kollageenin kosteusvoidetta. Aloin käyttää sitä häämatkallani ja en koskaan rakasta tuotetta niin paljon, kuten en vain ole tavaroissa. Kuten sanoin, olen kasvopyyhkeet ja siitä on kyse.

En vain koskaan, jälleen kerran minulle ei makseta tämän videon tekemistä, halusin tehdä heille videon, koska minulla on oma yritys ja lahjoitamme tuotteitamme. Tiedätte milloin joku rakastaa sitä ja kun palauttaa sen rakkaus, aloitat suhteen ja se on aito ja saat heidän tunnelmansa ja he saavat sinun, ja se on ihanaa.

Olen niin onnellinen, kun se on kaksisuuntainen asia, joten kun Freya ja Bailey lahjoittivat minulle joitain tuotteita ja puhuin siitä Instagramissa ja sanoin, kuinka paljon rakastan sitä, ja minä tosiaankin teen, niin mikä on ihanaa, on että he ovat juuri lähettäneet minulle lisää! Joten ei, minulle ei makseta, mutta kiitos heille on, että halusin tehdä videon, jossa puhuin tuotteista.

Nämä tuotteet ovat kaikki vegaanisia, ne ovat 95% kaikista luonnollisista ainesosista, ja sanon jatkuvasti, että sanon jatkuvasti, että ne ovat pilaantumisen estäviä, enkä tiedä onko se sana, mutta tarkoitan sitä unohdamme päivittäistä elämäämme ja sitä, kuinka ihonvaikutukset pohjimmiltaan ovat pilaantumista, ja siellä on niin paljon pilaantumista kuin, tiedätkö, se on hullua. Tilastollisesti en ole täysin vihjautunut, mutta luulen, että me kaikki voimme kertoa etenkin jos asut Lontoossa tai kaupungissa tai mitä ei, kuten kynnet todella likaantuvat, tiedätpä päivän loppuun mennessä, että minulle on todiste siitä, että kuvitelkaa, jos se tulee kynnistä, tuo siveys, mitä naamasi tulee. Ja kun pesen kasvoni ja näen, että näiden tuotteiden on tarkoitus auttaa torjumaan pilaantumisen vaikutuksia ihoomme, joista unohdamme, ja mielestäni se on todella tärkeää, koska luulen, että tiedät, että vesi on kovaa ja ilmaa Koska olen täynnä kemikaaleja ja tiedän, mitä se tekee hiuksilleni ja mitä se tekee, tiedätte, kuinka synkkä tunnen päivän jälkeen ja se on. En tiedä miten pääsin koskaan vain märkällä pyyhkimällä kasvoni, kuten nyt, kun olen alkanut käyttää heidän tuotteitaan, olen vähän kuin siitä, ettei enää ole mitään takaisin!

Nyt kun olen kokeillut näitä juttuja, olen pakkomielle ja aion vain käyttää niitä, ja luulen vain, että jos on jotain, joka pidän ja jotain heidän brändäyksensä, etiikkansa ja mitä he ovat noin. Jos se on jotain, joka on sopusoinnussa sen kanssa, mistä olen tekemisissäni ja johon toivon olevani, paras itseni, paras versio parhaasta itsestäni on joku, joka on täysin kasviperäinen; elää myös tasapainoista elämää, kuten tiedän, että se on vaikeaa ja et voi tehdä kaikkea, en tiedä voinko tehdä kaikkea, enkä pelaa itseäni, jos ostan tuotteen, joka ei ole vegaani ja en Et halua kenenkään lyövän minua siitäkään ... äläkä tee. Mutta jos löydät tuotteen, joka on edullinen ja ympäristölle hyvä, hyvä eläimille, kuten, jota ei ole testattu eläimillä tai jotain kauheaa ja auttaa ihoasi pilaantumiselta, ja tämä yritys myös istuttaa puun jokaiselle henkilölle, joka liittyy heidän tiiminsä, kuten mitä? Olen varma, että niin on, nyt minusta tuntuu, että minun on luettava, että se on joko yksi puu tai kymmenen, he istuttavat puita. He istuttavat puita ihmisiä! Kuten mikä hyvä yritys, ja he aloittivat vasta elokuussa.

He ovat hakemassa ASOS-palkintoa ja olen heistä niin innoissani. Upouusi yritys, rakastan brändäystä, rakastan hajua, he ovat täysin kaikessa mitä minusta tuntuu ja haluan sanoa kiitos siitä, että lahjoitte minulle tuotteita ja annoitte minun kokeilla niitä, ja kokeile niitä pakottamatta minua tekemään viestiä. Joten tiedän, että nyt olen huutanut siitä paljon, ja jatkan sen huutamista, luulen, että he ansaitsevat ASOS-palkinnot, he ovat kolme, vain äänestävät niistä, ja jos aika on ohittanut jo ja on liian myöhäistä, katso vain Freya ja Bailey. Aion näyttää sinulle mitä meillä on ...

He ovat lähettäneet ... Voi ... En koskaan tiedä kuinka ihmiset tekevät tämän rehellisesti.

Herranjumala! Mikä tämä on! Ok ... olen niin innoissani ...

Vau! Ha ha ha!

Tarkoitan mitä, mitä! Katso tätä!

Kaverit! Sinun ei siis tarvinnut tehdä niin. Ok, olen niin innoissani kylpyammeesta, joten syvä kehonpesu, haluan vain… um… vartaloharja ja vartalo-suflee, suflee ja uusi seerumi. Herranen aika! Ok ...

Mutta haluan vain sanoa kiitos, jos et ole kokeillut heidän tuotteitaan, rehellisesti, en petä sitä. Olen innostunut kauneustuotteista etkä ole nähnyt minua innostuneena, ellei kyse ole normaalisti ruuasta, joten he täytyy tehdä jotain oikein!

Danni Tabor-Smith (@freefanni) on intohimoisesti ohjattu hyvinvointivalmentaja ja vaikuttaja, joka keskittyy auttamaan naisia ​​tuntemaan olonsa mukavaksi ihollaan ja omistautunut elämään kasveettomana. Hän myös perusti Vedenkeittimet, räätälöityjä kettlebellit raivokkaasti sopiville naisille ja kuntoilu luokka, Boobs & Balance. Lontoossa sijaitseva Dannilla on yhteinen intohimo Freyan ja Bailey Natural Skincare -yritysten kanssa lisätä tietoisuutta pilaantumisen ja nykyaikaisen elämän vaikutuksista ihoomme, ja se on todellinen puolustaja valjastamaan luonnollisten ainesosien voimaa ennenaikaisen ikääntymisen ja kuivumisen oireiden torjumiseksi, auttaen samalla meitä kantamaan vastuun jätöllemme jättämästämme jalanjäljestä planeetta.

vanhempi viesti
uudempi teksti
Sulje (esc)

Popup

Upota tämä ponnahdusikkuna upottaaksesi postituslistojen rekisteröintilomakkeen. Voit vaihtoehtoisesti käyttää sitä yksinkertaisena toimintakehotuksena, jolla on linkki tuotteelle tai sivulle.

Iän todentaminen

Napsauttamalla Enter vahvistat, että olet tarpeeksi vanha alkoholin kuluttamiseen.

Haku

Ostoskori

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä.
Lue lisää